پاورپوینت زبان دوازدهم
نوشته شده توسط : پاورپوینت های دهم تا دوازدهم

پاورپوینت زبان دوازدهم قدیمی (انگلیسی ، Anglisc ، Englisc ، تلفظ [ˈæŋɡliʃ]) یا آنگلوساکسون ، [2] اولین شکل تاریخی پاورپوینت زبان دوازدهم است که در اوایل قرون وسطی در انگلیس و جنوب و شرق اسکاتلند صحبت می شود. احتمالاً در اواسط قرن 5 توسط مهاجران آنگلوساکسون به بریتانیا آورده شد و اولین آثار ادبی قدیمی انگلیسی از اواسط قرن هفتم میلادی آغاز شده است. بعد از فتح 1066 نورمن ، انگلیسی برای مدتی به عنوان زبان طبقات فوقانی توسط آنگلو-نورمن ، بستگان فرانسوی جایگزین شد. این به عنوان پایان دوره عصر انگلیسی قدیمی در نظر گرفته می شود ، زیرا در این دوره زبان انگلیسی تحت تأثیر آنگلو-نورمن به شدت تحت تأثیر قرار گرفت و به مرحله ای تبدیل شد که اکنون به عنوان انگلیسی میانه شناخته می شود.

انگلیسی های قدیمی از مجموعه ای از گویش های آنگلو فریسیایی یا اینگوائونیک که در ابتدا توسط قبایل آلمانی به زبان می آمدند که به طور سنتی به نام های Angles ، پاورپوینت زبان دوازدهم و Jutes شناخته می شدند ، تولید می شدند. با تسلط انگلوساکسون ها در انگلستان ، زبان آنها جایگزین زبان های انگلیس روم شد: مشترک بریتانیایی ، یک زبان سلتی و لاتین ، که با حمله رومی ها به انگلیس آورده شد. انگلیسی قدیم دارای چهار گویش اصلی بود که با پادشاهی های خاص آنگلوساکسون مرتبط بودند: Mercian، Northumbrian، Kentish و West Saxon. این وست ساکسون بود که پایه و اساس استاندارد ادبی دوره قدیمی قدیمی انگلیسی را تشکیل داد ، [3] اگرچه اشکال غالب انگلیسی میانه و مدرن عمدتاً از Mercian شکل می گرفت. سخنرانی در مناطق شرقی و شمالی انگلیس به دلیل قدرت و اسكاندیناوی اسكاندیناوی كه از قرن نهم آغاز شده بود ، تحت تأثیر قدرت شدیدپاورپوینت زبان دوازدهم قرار گرفت.

انگلیسی قدیمی یکی از زبانهای آلمانی غربی است و نزدیکترین اقوام آن Old Frisian و Old Saxon هستند. مانند سایر زبانهایپاورپوینت زبان دوازدهم قدیمی ، تفاوت آن با پاورپوینت زبان دوازدهمf مدرن بسیار متفاوت است و درک آن برای زبان انگلیسی مدرن دشوار است بدون مطالعه. در میان اسامی دستور زبان انگلیسی قدیمی ، صفت ها ، ضمایر و افعال دارای بسیاری از پایان ها و اشکال عاطفی هستند و ترتیب کلمه بسیار آزادتر است. [3] قدیمی ترین کتیبه های انگلیسی قدیمی با استفاده از یک سیستم روتایی نوشته شده بودند ، اما از حدود قرن هشتم این نسخه با الفبای لاتین جایگزین شد.





:: بازدید از این مطلب : 51
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 24 اسفند 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: